ESET NOD32

Más vírusvédelmet használ? Miért térjen át?

Digitális világunk egyik elengedhetetlen velejárója, hogy kártékony programok, vírusok jönnek létre, szabadon terjednek. Elég egyetlen vírus, hogy adataink, féltett információink megsemmisüljenek vagy illetéktelen kezekbe kerüljenek.
A NOD32 az egyetlen anti-vírus program a világon, amely az első Virus Bulletin tesztje óta (1998. május) nem engedett át egyetlen vadon élő vírust sem a rendszeres tesztek során. A NOD32 kapta idáig a legtöbb Virus Bulletin díjat, míg keresési sebessége a vetélytársakét rendszeresen jelentősen felülmúlja.
(forrás: Virus Bulletin nemzetközi független tesztszervezet)

Próbálja ki Ön is!

A NOD32 magyar nyelvű kezelőfelülettel, súgóval, kézikönyvvel és hasznos útmutatókkal együtt érhető el. Az időkorlátos próbaváltozattal Ön egy teljes értékű programhoz jut. A program letöltéséhez kérjük kattintson ide.
Fedezze fel a NOD32 előnyeit saját számára! Ha megtetszett, a licencet könnyen megrendelheti online, és rövid időn belül kézhez is kaphatja saját licencét.

A NOD32 antivírus termék számos platformon érhető el
· Microsoft Windows 95 / 98 / Me / Nt / 2000 / 2003 / XP
· Microsoft DOS
· Unix/Linux rendszerek
· Novell
· Microsoft Exchange és
Ami mindegyik platformon közös: minden termék ugyanazt a pontos, megbízható, rendkívül gyors és kis erőforrás-igényű keresőmotort használja.
Otthoni felhasználók számára
A NOD32 antivírus rendszer kitűnő megoldást jelent otthoni számítógépe biztonságának megóvására, mivel integrált, teljes körű, megbízható és gyors védelmet nyújt nem csak a vírusokkal, de a kémprogramokkal, a kéretlen reklámprogramokkal és az interneten terjedő más kórokozókkal szemben is.
Vállalati ügyfelek részére
A vállalatok számára kifejlesztett NOD32 antivírus rendszer csúcsteljesítményű megoldást kínál munkaállomások, fájlszerverek és levelezőszerverek központilag menedzselt védelmére, valamint tartalmazza a vírusadatbázis helyi tükrözésének lehetőségét is.
Több, mint 60 országban
Az Eset Software NOD32 Antivirus System nevű termékét a világon több, mint 60 országban, közel 30 szerződéses partneren keresztül, több mint 10 nyelven lehet megvásárolni – többek között magyarul is.
A termék és a szolgáltatások sikerének egyik alappillére a hibátlan találati pontosság, valamint a nagy teljesítmény mellett a rendkívül kedvező ár.